Kaartjes kopen op locatie kan. Daarnaast zijn kaartjes te koop bij de Swingmaster, Pelsterstraat 20 in Groningen. De kaartjes kosten € 15,00  per stuk. 

Zolang het coronavirus aanhoudt, is vooraf reserveren verplicht. Dit kan door invulling van onderstaand formulier of via info@jazzinfeerwerd.nl. 

Voor de reguliere concerten is het kerkje 30 minuten voor aanvang van de concerten geopend. Gereserveerde kaarten kunnen tot 10 minuten voor aanvang van het concert opgehaald en betaald worden. Niet opgehaalde kaarten kunnen daarna eventueel aan andere belangstellenden verkocht worden. Betaling op locatie geschiedt uitsluitend door pinnen.

Jazz- en improvisatiedag Jazz&ImproLokaal Feerwerd 3 juli 2021

Kaartjes zijn € 15,00. Reserveren kan eveneens met onderstaand formulier of via info@jazzinfeerwerd.nl. Voor dit evenement is bij de ingang ook een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, negatieve coronatest van max. 40 uur oud, of een herstelbewijs van corona van max. 6 maanden oud, op papier of coronacheck app) noodzakelijk, waardoor op een veilige manier geen 1,5 meter afstand op dit festival hoeft te worden gehouden. Voor informatie over toegangstesten en coronacheck app zie Jazz&ImproLokaal Feerwerd informatiepagina.

Reserveren

Om te reserveren graag onderstaand formulier invullen. Zolang het coronavirus aanhoudt, houden wij ons aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Bij bezetting van plaatsen bij de reguliere concerten wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand tussen de bezoekers (voor Jazz&ImproLokaal Feerwerd is dit niet nodig). Voor een optimale zaalindeling vernemen we bij reserveringen van meerdere kaarten dan graag het aantal personen uit een huishouden, die – voor zover mogelijk – naast elkaar geplaatst kunnen worden. Je kunt dit aangeven bij ‘Aantal kaarten’. Geef bij meerdere sessies van een regulier concert ook aan voor welke sessie je wil reserveren. Als je geen voorkeur hebt, dan horen wij dat ook graag. Alle reserveringen worden tijdig bevestigd. We wensen je alvast veel plezier!