Kaartjes kopen op locatie kan. Daarnaast zijn kaartjes te koop bij de Swingmaster, Pelsterstraat 20 in Groningen. De kaartjes kosten 15 euro per stuk. 

Zolang het coronavirus aanhoudt, bevelen we aan kaartjes vooraf te reserveren. 

Het kerkje is 30 minuten voor aanvang van de concerten geopend. Gereserveerde kaarten kunnen tot 10 minuten voor aanvang van het concert opgehaald en betaald worden. Niet opgehaalde kaarten kunnen daarna eventueel aan andere belangstellenden verkocht worden. Betaling op locatie geschiedt uitsluitend door (contactloos) pinnen.

Reserveren

Om te reserveren graag onderstaand formulier invullen. Zolang het coronavirus aanhoudt, houden wij ons aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM en wordt bij bezetting van de plaatsen rekening gehouden met 1,5 meter afstand tussen de bezoekers. Voor een optimale zaalindeling vernemen we bij reserveringen van meerdere kaarten graag het aantal personen uit een huishouden, die – voor zover mogelijk – naast elkaar geplaatst kunnen worden. Je kunt dit aangeven bij ‘Aantal kaarten’. Geef bij meerdere sessies van een concert ook aan voor welke sessie je wil reserveren. Als je geen voorkeur hebt, dan horen wij dat ook graag. Alle reserveringen worden tijdig bevestigd. We wensen je alvast veel plezier!