Programma 2023

Najaar 2023

Ons programma voor het najaar is nu ook bekend! Het nieuwe seizoen na de zomer wordt op 17 september geopend door de groep Tricycle van de befaamde Belgische accordeonspeler Tuur Florizoone, een graag geziene gast in het jazzcircuit van Groningen en omstreken. Op 8 oktober worden we verblijd met een concert door het Kika Sprangers Quintet, als mooie pleister op de wonde dat Kika Sprangers vorig jaar door ziekte verstek moest laten gaan bij een concert met Martin Fondse, Jörg Brinkmann en Claudio Puntin. Op 12 november komt zangeres en cellist Sanem Kalfa samen met Tineke Postma, Marta Warelis en Sun-Mi Hong naar Feerwerd met haar project Miraculous Layers, ondersteund door het BIM-huis. Tenslotte is er op 10 december in samenwerking met de Stichting Te Gast in Garnwerd in de kerk van Garnwerd een bijzonder project van Ben van Gelder. Dit project Manifold werd ontwikkeld met steun van het Orgelpark in Amsterdam en wordt uitgevoerd door een internationaal topensemble, met de bekende Engelse organist Kit Downes op het kerkorgel.

 

15 januari 2023

AVA Trio
Guiseppe Doronzo (saxofoon, mizmar, fluiten), Esat Ekincioglu (contrabas) en Pino Basile (tamboerijn, cupaphon, bendir).

Informatie
Kaartjes

 

26 februari 2023
Masha Bijlsma Sextet

Masha Bijlsma (zang), Ben van den Dungen (tenorsaxofoon), Ilja Reijngoud (trombone), Hans Kwakkernaat (piano), Ruud Ouwehand (contrabas), Dries Bijlsma (drums)

Informatie
Kaartjes

 

26 maart 2023
Bert van Erk Quartology: Bert 75!
Miguel Martinez, altsaxofoon; René van Astenrode, vibrafoon; Bert van Erk, contrabas; Jeroen van Olphen, drums

Informatie
Kaartjes

 

23 april 2023

Jef Neve & Teus Nobel
Jef Neve, piano; Teus Nobel, trompet, flügelhorn

Informatie
Kaartjes

 

21 mei 2023

Amsterdam Klezmer Band

Jasper de Beer, contrabas, banjo, backing vocals; Job Chajes, altsaxofoon, vocals; Alec Kopyt, vocals, percussie; Gijs Levelt, trompet; Joop van der Linden, trombone, percussie; Janfie van Strien, klarinet, backing vocals; Ellen van Vliet, accordeon

Bij dit evenement wordt ook het programma van de 37e ZomerjazzFietsTour gepresenteerd, die op 26 augustus in het Reitdiepdal gehouden wordt.
Informatie
Kaartjes

 

17 september 2023

Tricycle

Tuur Florizoone, accordeon; Philippe Laloy, saxofoons, fluit; Vincent Noiret, contrabas

Informatie
Kaartjes

 

8 oktober 2023

Kika Sprangers Quintet
Kika Sprangers, saxofoons; Anna Serierse, zang; Koen Schalkwijk, piano, wurlitzer; William Barrett, contrabas; Willem Romers, drums

Informatie
Kaartjes

 

12 november 2023

Sanem Kalfa: Miraculous Layers

Sanem Kalfa, zang cello, electronica; Tineke Postma, altsaxofoon; Marta Warelis, piano; Sun-Mi Hong, drums

Informatie
Kaartjes

 

10 december 2023

Ben van Gelder: Manifold, featuring Kit Downes
Ben van Gelder, altsaxofoon, fluit; Kit Downes, (kerk)orgel; Fuensanta Mendez, zang; Hristo Goleminov, tenorsaxofoon; Jean-Paul Estiévenart, trompet; Joris Roelofs, basklarinet; Tijs Klaassen, contrabas; Antoine Pierre, drums

In samenwerking met Stichting Te Gast in Garnwerd. Let op: vanwege het kerkorgel vindt het concert plaats in de kerk van Garnwerd!

Informatie
Kaartjes
Kaartjes kunnen gereserveerd worden op deze website of via info@jazzinfeerwerd.nl

 

De concerten van Jazz in Feerwerd worden mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur een email naar: info@jazzinfeerwerd.nl.

 

Wilt u donateur of vriend van Jazz in Feerwerd worden? Dat kan ook! Voor meer informatie klik HIER.