DIT CONCERT IS UITVERKOCHT! ER IS EEN WACHTLIJST.

Het nieuwe seizoen van Jazz in Feerwerd begint direct met een hele bijzondere voorstelling. Op zondag 27 september, twee dagen na de première in het Amsterdamse BIM-huis, neemt de groep Ikarai samen met vocaliste Sanne Rambags (winnares Edison 2019) je mee in de geest van de beroemde Japanse schrijver Haruki Murakami.

Op basis van teksten van schrijver Frank Siera en composities van bassist Camiel Jansen geven zij een muzikale draai aan het legendarische verhaal Kafka on the Shore, over een 15-jarige jongen die van huis wegloopt en waarin magie een belangrijke rol speelt.
Vissen die uit de lucht vallen, pratende katten, filosoferende prostituees, plekken waar tijd niet bestaat en gedachten die waarheid worden. Improvisatie, compositie en vertelling smelten samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving: de wereld van een schrijver, vertaald naar spannende muziek die het midden houdt tussen jazz en klassiek.

Ikarai – bestaande uit Julian Schneemann (piano), Jeroen Batterink (drums), Tessel Hersbach (viool), Yana Pelser (altviool), Bence Huzar (cello) en Camiel Jansen (contrabas) – bracht eerder in de succesvolle voorstelling Muhammad ’s werelds meest legendarische bokswedstrijd, The Rumble in the Jungle, op het tot boksring omgebouwde podium. Laat je opnieuw door hen verrassen!

Zolang het coronavirus aanhoudt, houden wij ons aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. In verband met de coronavoorschriften, waarbij er niet meer dan maximaal 50 toeschouwers in de zaal aanwezig kunnen zijn, worden er twee concerten gegeven: een om 14.30 uur en een om 16.15 uur. De voorstellingen duren ongeveer een uur, zonder pauze. De zaal is 20 minuten voor ieder concert geopend en we bevelen aan om van tevoren te reserveren. Reserveren is mogelijk per email (info@jazzinfeerwerd.nl) of via onze website (www.jazzinfeerwerd.nl). Graag daarbij aangeven voor welke sessie je wil reserveren en, bij meerdere personen, of je uit een huishouden komt.