Op zondagmiddagmiddag 19 mei is er een optreden van Jasper Blom (sax), Sean Fasciani (bas) en Felix Schlarmann (drums). Zij improviseren op composities van Stevie Wonder en brengen met hun programma WonderYears een ode aan een van de meest creatieve songwriters van de twintigste eeuw.Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met de ZomerJazzFietsTour, die op dit concert haar programma voor 2019 zal presenteren!

Dit optreden is het laatste concert voor de zomer. Het eerste concert van seizoen 2019-2020 is gepland op 29 september en wordt nader aangekondigd.

Op 27 oktober spelen Ghasem Basamuntu & Friends, bestaande uit Ghasem Batamuntu (sopraansax, poëzie, percussie), Laurens Blinxma (sax), Jasper Blokzijl (piano), Joris Teepe (bas) en Owen Hart Jr (drums).
Een wonderlijke reis door jazz van nu en vroeger met virtuoze en inspirerende bijdragen van poëet/ performer/saxofonist Ghasem Batamuntu.

Op 24 november komt het onvolprezen Rembrandt Frerichs Trio naar Feerwerd, met Rembrandt Frerichs op piano, Tony Overwater op bas en Vinsent Planjer op drums.